• 1400/05/14 - 15:34
  • تعداد بازدید خبر : 69
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

چهارمین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان گیلان برگزار شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در چهارمین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان اظهار داشت : تامین امنیت غذایی و سلامت مردم ، نیازمند ترویج و فرهنگ سازی برای تولید محصولات سالم کشاورزی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر آبتین حیدرزاده در چهارمین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفایش با اشاره به اهمیت مباحث سلامت و امنیت غذایی جامعه ، بهترین مدل ارایه خدمت سلامت به فرد و خانواده را مدل Family
Medicine 
(پزشکی
خانواده)
 و  Family Practice (طبابت
خانواده) ذکر کرد.
 



وی در ادامه یاد آور شد : تامین امنیت غذایی و سلامت مردم نیازمند
ترویج و فرهنگ سازی برای تولید محصولات سالم کشاورزی است.



دکتر سید علی صدر- دبیر کار گروه و امنیت غذایی استان گیلان نیز در
این جلسه با اشاره به مصوبات جلسات گذشته، کارگروه سلامت و امنیت غذایی را جزو
کارگروه اجتماعی - فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده
 ذکر کرد. وی در ادامه ضمن تشریح فعالیت کارگروه مذکور، نیازسنجی آموزشی در خصوص برگزاری دوره آموزشی برای مدیران کل ، معاونان استانی و فرماندارها را لازم دانست.



 در پایان هر یک از اعضا پیشنهادات و نقطه نظرات خود را
ارایه کردند.



چهارمین جلسه آموزش گروه کاری دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان گیلان با حضور دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه و رحیم حیدری - مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و جمعی از مسوولان استان و دانشگاه درسالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد./ص



 




  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 62766
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/06/03 15:34