توسط پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان به انجام رسید؛
چاپ سه فصل از کتاب "ایمنی و قوانین نانوذرات در مواد غذایی و طبیعی "
سه فصل از کتاب "Safety and Regulatory Issues of Nanoencapsulated Food Ingredients" انتشارات Elsevier، توسط دو تن از اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به چاپ رسید .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم
پزشکی گیلان ( وب دا) ؛
فصول دو، پنج و هفت از کتاب “Safety and Regulatory Issues of Nanoencapsulated Food Ingredients” " ایمنی و قوانین نانوذرات در مواد غذایی و طبیعی" توسط دکتر مرجان دائی حامد-
عضو هیأت علمی گروه فارماسیوتیکس و دکتر مسعود فقیه اخلاقی- عضو هیأت علمی گروه
شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به چاپ رسید.
عناوین فصل های کتاب:
-
Regulatory principles on food nano-particles legislated by North and South
American countries
- Regulatory
principles on food nano-particles legislated by European countries
-
Possible health risks associated with nanostructures in food
لازم به ذکر
است ؛ این کتاب توسط انتشارات Elsevier academic press در سال 2021 و با همکاری بین المللی جمعی از
پژوهشگران و نویسندگان از حوزه های مختلف غذایی و دارویی و در زمینه ایمنی
نانوذرات، نحوه بررسی سمیت های احتمالی با استفاده از آزمایشات درون تن و برون تن
و قوانین مرتبط با آن در دنیا، به چاپ رسیده است. /ص
نظر دهید