• 1400/07/07 - 17:32
  • تعداد بازدید خبر : 160
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
همزمان با روز جهانی شیر مدرسه؛

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ترغیب کودکان و نوجوانان به مصرف شیر تاکید کرد

معاون بهداشتی دانشگاه با تاکید بر اهمیت مصرف شیر در سنین کودکی و نوجوانی گفت: روز جهانی شیر مدرسه فرصتی برای ترغیب هر چه بیشتر نسل آینده بر مصرف شیر است.

به گزارش پایگاه  اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر آبتین حیدرزاده با اشاره به فرارسیدن آخرین چهارشنبه ماه سپتامبر هر سال که مصادف با هفتم مهر ماه سال جاری روز جهانی "شیر مدرسه" نامگذاری شده است اظهار کرد: شیر و لبنیات یکی از گروه های مهم  در هرم غذایی است که همه افراد در گروه های سنی مختلف باید روزانه حداقل دو واحد آن را مصرف کنند، از جمله نوجوانان در سنین بلوغ و مادران باردار و شیرده روزانه حداقل سه واحد شیر یا جایگزین های آن را باید در طول روز استفاده کنند.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف شیر طی سال های گذشته در کشورمان به علل مختلف کاهش یافته افزود: یکی از دلایل کاهش مصرف شیر در ایران، فرهنگ و عادات غذایی جامعه است که باید از دوران کودکی شکل بگیرد. همین امر می تواند زمینه ساز شیوع بیماریهایی همچون فشار خون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگی های متعدد استخوانی شود. همچنین کاهش مصرف شیر در جامعه می تواند منجر به کوتاهی قد نسل جدید نیز شود.

معاون بهداشتی دانشگاه روز جهانی شیر مدرسه را فرصتی برای تشویق کودکان و نوجوانان به مصرف شیر دانست و گفت: با توجه به شرایط بحران کرونا، اقدامات آموزشی لازم برای کودکان، نوجوانان و والدین آنها در این روز از طریق مختلف توسط گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی انجام می پذیرد.
دکتر حیدرزاده ابراز امیدواری کرد: امید می رود جامعه ایرانی با مصرف شیر و انواع محصولات لبنی به میزان لازم و کافی، سلامت خود را با تقویت سیستم ایمنی بدن در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ارتقا دهند.

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 77035
اعظم  بیدریغ کسمایی
خبرنگار

اعظم بیدریغ کسمایی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/07/07 17:32