• 1400/05/14 - 21:55
  • تعداد بازدید خبر : 90
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تشدید نظارت های بهداشتی بر مشاغل و اصناف در استان گیلان

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر تشدید نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی، ادارات، مشاغل و اصناف با هدف پیشگیری از افزایش موارد ابتلا به کرونا و مهار آن، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب
دا)؛ دکتر مسعود نوروزی- معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با
توجه به روند افزایشی مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان گفت: از آنجا که بسیاری
از شاغلان مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در معرض بیماری کووید
۱۹ هستند که می ‌تواند سبب
انتقال ویروس کرونا شود، به همین منظور مقررات ویژه ‌ای با هدف ایجاد فاصله‌ گذاری
اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی، در مراکز 
تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در نظر گرفته شده است
.



وی ادامه داد: با حضور نمایندگان مرکز
بهداشت استان و شهرستان رشت، اداره اماکن عمومی استان و بسیج اصناف شهرستان رشت
شامگاه هشتم آبان ماه،( ساعت
۹شب
الی
۱
بامداد) از 12 واحد اماکن عمومی و مراکز تهیه و عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی و
قلیانسرا ها بازرسی مشترک بعمل آمده و نتیجه این بازرسی ها،دو واحد پلمب و  7 واحد صنفی متخلف اخطار 48 ساعته ، نمونه
برداری 3 مورد از مواد غذایی مشکوک و همچنین معدوم نمودن حدود 30 کیلو گرم مواد
غذایی فاسد بوده است
.



دکتر مسعود نوروزی گفت: از مردم شریف استان مجدانه میخواهیم بخاطر
قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا ، در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی از سوی
اصناف، موضوع را به شماره
۱۹۰
اطلاع دهند
.



گفتنی است؛ در این طرح ضربتی که با دستور معاونت بهداشتی و
با حمایت دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان صورت گرفت ، معاون فنی معاونت بهداشتی ،
مدیر روابط عمومی دانشگاه ، مدیرگروه سلامت محیط و کار استان، نمایندگان اماکن در
قالب دو اکیپ  عملیاتی حضور داشته و بیش از
۱۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی
و اماکن عمومی بررسی  و از نزدیک بر روند
اجرای این طرح نظارت شد./ب

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 64778
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/08/08 21:55