تشدید نظارت های بهداشتی بر مشاغل و اصناف در استان گیلان
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر تشدید نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی، ادارات، مشاغل و اصناف با هدف پیشگیری از افزایش موارد ابتلا به کرونا و مهار آن، خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب
دا)؛ دکتر مسعود نوروزی- معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با
توجه به روند افزایشی مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان گفت: از آنجا که بسیاری
از شاغلان مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در معرض بیماری کووید ۱۹ هستند که می تواند سبب
انتقال ویروس کرونا شود، به همین منظور مقررات ویژه ای با هدف ایجاد فاصله گذاری
اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی، در مراکز
تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: با حضور نمایندگان مرکز
بهداشت استان و شهرستان رشت، اداره اماکن عمومی استان و بسیج اصناف شهرستان رشت
شامگاه هشتم آبان ماه،( ساعت ۹شب
الی ۱
بامداد) از 12 واحد اماکن عمومی و مراکز تهیه و عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی و
قلیانسرا ها بازرسی مشترک بعمل آمده و نتیجه این بازرسی ها،دو واحد پلمب و 7 واحد صنفی متخلف اخطار 48 ساعته ، نمونه
برداری 3 مورد از مواد غذایی مشکوک و همچنین معدوم نمودن حدود 30 کیلو گرم مواد
غذایی فاسد بوده است.
دکتر مسعود نوروزی گفت: از مردم شریف استان مجدانه میخواهیم بخاطر
قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا ، در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی از سوی
اصناف، موضوع را به شماره ۱۹۰
اطلاع دهند.
گفتنی است؛ در این طرح ضربتی که با دستور معاونت بهداشتی و
با حمایت دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان صورت گرفت ، معاون فنی معاونت بهداشتی ،
مدیر روابط عمومی دانشگاه ، مدیرگروه سلامت محیط و کار استان، نمایندگان اماکن در
قالب دو اکیپ عملیاتی حضور داشته و بیش از
۱۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی
و اماکن عمومی بررسی و از نزدیک بر روند
اجرای این طرح نظارت شد./ب
نظر دهید