• 1400/05/14 - 08:31
  • تعداد بازدید خبر : 83
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد؛

تشدید نظارت بر چرخه تولید و توزیع محصولات غذایی در گیلان

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور حفظ آرامش و حقوق شهروندان در شرایط فعلی ( شیوع کرونا) از تشدید نظارت بر چرخه تولید و توزیع محصولات غذایی در گیلان خبر داد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ دکتر فیروز سرودی با بیان اینکه مسوولیت  معاونت غذا و دارو به عنوان بخش اصلی و مهم در بازرسی و تامین کالاهای سلامت محور از جمله مواد غذایی در شرایط بحرانی و اپیدمی بیماری کرونا بیش از پیش محسوس و ملموس می باشد، اظهار داشت ؛  با موج اخیر اپیدمی بیماری کووید 19 و ابلاغ محدودیت های دستورالعملی و کاهش حضورکارمندان، معاونت غذا و دارو دانشگاه  برای آرامش و حفظ حقوق شهروندان تشدید نظارت بر چرخه تولید و توزیع  محصولات غذایی را در دستور کار قرار داده است .

وی ادامه داد ؛ در این خصوص از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه ، تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی در استان گیلان با محوریت ضرورت افزایش کمی و کیفی اقدامات بازرسی در مقطع محدودیت های کووید 19 با انجام برنامه ریزی های مدون و منظم در حال انجام بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقدامات قانونی لازم  صورت می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 65894
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/09/11 08:31