• 1400/03/18 - 19:22
  • تعداد بازدید خبر : 119
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

برگزاری کمیته هماهنگی مداخله در رفتارهای خود آسیب‌رسان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

کمیته مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان در محل دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور اعضای این کمیته به همت اداره مشاوره وسلامت روان دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا) ؛ کمیته هماهنگی مداخله در رفتارهای خود آسیب رسان با حضور دکتر فردین مهرابیان معاون فرهنگی ودانشجویی، دکتر انوش دهنادی مقدم معاون درمان، دکتر مرتضی رهبر طارمسری معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مدیران ستادی و اعضای کمیته مداخله در رفتارهای خوداسیب رسان در دفتر معاونت  فرهنگی و دانشجویی برگزار شد. 


دکتر فردین مهرابیان معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست که به همت اداره مشاوره و سلامت روان این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه جوانان و  دانشجویان سرمایه های نظام هستند افزود:  با توجه به نیازهای دانشجویان و مداخله به موقع در مسائل و مشکلات آنان می توان از بروز مشکلاتی که سبب آسیب رساندن فرد به خود می شود جلوگیری نماییم. 


وی با اشاره به وظیفه خطیری که کارشناسان اداره مشاوره دانشگاه در شناسایی به موقع افراد در معرض آسیب و آسیب دیده دارند گفت : این کارشناسان با شناسایی دانشجویان پرخطر می توانند گام بزرگی در  سرنوشت افراد بردارند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اجرای طرح ملی غربالگری سلامت روان دستیاران در این دانشگاه خاطرنشان کرد:  همکاران بخش اداره مشاوره دانشگاه در طی چند ماهه گذشته ضمن پایش سلامت تمامی دانشجویان این دانشگاه به صورت تماس تلفنی و همچنین در موارد خاص با مشاوره حضوری سعی در حفظ سلامت روان دانشجویان در شرایط حساسی که کویید 19سبب تعطیلی کلاس های آموزشی شده است داشته اند.

دکتر مهرابیان با اشاره به پرداخت وام ویژه دستیاران برای اولین بار خاطرنشان کرد: این قشر نخبه و فرهیخته متاسفانه دارای مسائل و مشکلات فراوانی هستند و فشار کاری زیاد و درآمد پایین یکی از مهمترین دغدغه های این عزیزان است که در این راستا از سوی وزیر محترم اقدامات خوبی در خصوص بیمه دانشجویان دستیاری صورت گرفته است و همچنین در سالجاری به تمامی متقاضیان دریافت وام دستیاری بالغ بر 160 نفر، به مبلغ 150میلیون ریال وام پرداخت شده است و امیدواریم و به زودی سایر مشکلات نیز برطرف شود.

دکتر انوش دهنادی مقدم معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه نسل جوان ما به دلایل گوناگونی در معرض خطر قرار دارند افزود: متاسفانه استفاده از مواد اعتیاد آور شیمیایی خود عامل بسیاری از خودکشی های جوانان محسوب می شود زیرا این مواد با ایجاد افسردگی در جوانان پس از مصرف طولانی مدت در نهایت سبب ترغیب این افراد به خودکشی می شود.

وی ادامه داد: ایجاد روابط اجتماعی سالم نقش بسیار مهمی در ایجاد انگیزه در بین جوانان دارد و ما می توانیم با فراهم نمودن شرایط مناسبت جهت پر کردن اوقات فراغت دانشجویان گامی در راستای فضای پر نشاط دانشجویی بر داریم 

و همچنین ما می توانیم با ایجاد فضای مناسب اشتغال زایی برای دانشجویان در فضاهای درمانی و دانشگاهی سبب افزایش روحیه خود باوری این جوانان شویم.

دکتر مرتضی رهبر طارمسری معاون آموزشی نیز در کمیته هماهنگی مداخله در رفتارهای خود آسیب رسان دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد:  آموزش وتحصیل در شرایط پاندمی ویروس کرونا قطعا شرایط  سختی را برای دانشجویان به وجود آورده است و این ما هستیم که باید با برنامه ریزی دقیق و صحیح ضمن حفظ آرامش دانشجویان در راستای ارتقای سطح آموزشی آنان بکوشیم. 

 فهیمه سحری رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه نیز در پایان این نشست گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در دانشگاه را در شرایط خاص پاندمی ویروس کرونا ارائه کرد و مداخله به موقع ، همکاری و مشارکت تمامی حوزه های دانشگاهی و دستگاه های مرتبط را که  نقش بسزایی دارد خواستار شد .

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 72953
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/03/18 19:22