توسط کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به انجام رسید؛
ارایه بیش از 5هزار مورد مشاوره تغذیه درسامانه 4030
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ارایه 5544 مورد مشاوره تغذیه در خصوص کرونا درسامانه تلفنی 4030 خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر آبتین حیدر زاده با اشاره به این مطلب که با توجه به شیوع بیماری کووید 19 درماه های اخیر و نقش تغذیه درپیشگیری، کنترل و درمان این بیماری کارشناسان تغذیه نیز درکنار سایر نیروهای بهداشت و درمان خدمات مراقبتی و
تغذیه ای (مشاوره تغذیه) به مردم
ارایه دادند.
وی با تاکید بر اینکه رعایت برنامه غذایی مناسب در افراد سالم و
همچنین بیماران مبتلا به کووید19
در دوره نقاهت نقش به سزایی در پیشگیری از ابتلا، تسریع در بهبودی و کاهش شدت بیماری دارد، گفت : عادات نامناسب غذایی از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی ها و همچنین دریافت ناکافی هر کدام از ریزمغذی های مورد نیاز بدن از برنامه غذایی روزانه، میتواند علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به انواع بیماری ها از جمله بیماری کووید 19 را افزایش دهد، از این رو افزایش اطلاعات جامع دراین خصوص ازسوی مسوولان ذی ربط احساس می شود.
دکتر حیدرزاده یاد آور شد : به منظور پاسخگویی به این نیاز اساسی و باتوجه به پیامدهای بیماری کرونا برسلامت عمومی و لزوم پاسخ به سوالات مکرر خانواده ها در خصوص موضوعات تغذیه ای، همزمان با راه اندازی خدمات مشاوره تغذیه آنلاین در سطح کشور (با راهبری دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت) گروه بهبود
تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم
پزشکی گیلان نیز با مشارکت 18 تن از کارشناسان تغذیه تحول سلامت در مراکز خدمات
جامع سلامت و ستاد شهرستان های استان در این سامانه تلفنی فعال شد و از 31 فروردین ماه سال جاری آماده پاسخگویی
به سووالات مردم در کل کشور می باشد.
وی با بیان این مطلب که در طی ماه های اردیبهشت ،خرداد و تیر ماه سال جاری تعداد 5544 مورد مشاوره تغذیه تلفنی از طریق سامانه 4030 توسط کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مردم ارایه شد، گفت : تمامی هم وطنان ما از سراسر کشور می توانند با شماره گیری 4030 و انتخاب کلید شش با مشاوران تغذیه ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را در خصوص پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دوره های قبل از ابتلا، دوران ابتلا و پس از بهبودی
(نقاهت) و همچنین، نوع تغذیه و مصرف مکمل های مورد نیاز گروه های مختلف سنی، فیزیولوژیک و رعایت ایمنی مواد غذایی و ... را با مشاوران تغذیه مطرح کنند./ص


نظر دهید