چهارمین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان گیلان برگزار شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در چهارمین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان اظهار داشت : تامین امنیت غذایی و سلامت مردم ، نیازمند ترویج و فرهنگ سازی برای تولید محصولات سالم کشاورزی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر آبتین حیدرزاده در چهارمین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفایش با اشاره به اهمیت مباحث سلامت و امنیت غذایی جامعه ، بهترین مدل ارایه خدمت سلامت به فرد و خانواده را مدل Family
Medicine (پزشکی
خانواده) و Family Practice (طبابت
خانواده) ذکر کرد.
وی در ادامه یاد آور شد : تامین امنیت غذایی و سلامت مردم نیازمند
ترویج و فرهنگ سازی برای تولید محصولات سالم کشاورزی است.
دکتر سید علی صدر- دبیر کار گروه و امنیت غذایی استان گیلان نیز در
این جلسه با اشاره به مصوبات جلسات گذشته، کارگروه سلامت و امنیت غذایی را جزو
کارگروه اجتماعی - فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده ذکر کرد. وی در ادامه ضمن تشریح فعالیت کارگروه مذکور، نیازسنجی آموزشی در خصوص برگزاری دوره آموزشی برای مدیران کل ، معاونان استانی و فرماندارها را لازم دانست.
در پایان هر یک از اعضا پیشنهادات و نقطه نظرات خود را
ارایه کردند.
چهارمین جلسه آموزش گروه کاری دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان گیلان با حضور دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه و رحیم حیدری - مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و جمعی از مسوولان استان و دانشگاه درسالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد./ص
نظر دهید