• 1400/04/26 - 12:02
  • تعداد بازدید خبر : 148
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
توسط پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان به انجام رسید؛

چاپ سه فصل از کتاب "ایمنی و قوانین نانوذرات در مواد غذایی و طبیعی "

سه فصل از کتاب "Safety and Regulatory Issues of Nanoencapsulated Food Ingredients" انتشارات Elsevier، توسط دو تن از اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به چاپ رسید .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم
پزشکی گیلان ( وب دا) ؛

 فصول دو، پنج و هفت از کتاب “Safety and Regulatory Issues of Nanoencapsulated Food Ingredients” " ایمنی و قوانین نانوذرات در مواد غذایی و طبیعی"   توسط دکتر مرجان دائی حامد-
عضو هیأت علمی گروه فارماسیوتیکس و دکتر مسعود فقیه اخلاقی- عضو هیأت علمی گروه
شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به چاپ رسید
.



 عناوین فصل های کتاب:



-
Regulatory principles on food nano-particles legislated by North and South
American countries



- Regulatory
principles on food nano-particles legislated by European countries



-
Possible health risks associated with nanostructures in food



لازم به ذکر
است ؛ این کتاب توسط انتشارات
Elsevier academic press در سال 2021 و با همکاری بین المللی جمعی از
پژوهشگران و نویسندگان از حوزه های مختلف غذایی و دارویی و در زمینه ایمنی
نانوذرات، نحوه بررسی سمیت های احتمالی با استفاده از آزمایشات درون تن و برون تن
و قوانین مرتبط با آن در دنیا، به چاپ رسیده است.

 
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 74433
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/04/26 12:02