• 1400/04/21 - 23:32
  • تعداد بازدید خبر : 159
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار کرد:

جلسه کمیته درون بخشی آموزش و اطلاع رسانی مصرف مرغ سایز

در راستای ارتقای امنیت غذایی و سلامت جامعه، فرهنگ سازی و ترویج مصرف مرغ سایز، جلسه کمیته درون بخشی آموزش و اطلاع رسانی مصرف مرغ سایز در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان ( و ب دا )؛ دکترجلال برشان - معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ابتدا با اشاره به نقش مهم آموزش تغذیه در ترویج فرهنگ صحیح مصرف غذایی که یکی از محورهای عمده برنامه امنیت غذا و تغذیه است ، اظهار داشت: رعایت اصول سلامت در تمامی مراحل تولید، عرضه و مصرف مواد غذایی بسیار ضروری است.



وی یاد آور شد : یکی از  اقدامات مهم در جهت سلامت و ایمنی غذا، تولید مرغ سایز با هدف کاهش باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ و پیشگیری از مقاومت آنتی بیوتیکی در مصرف کنندگان به منظور سالم تر بودن مرغ در سبد غذایی مردم است.



در پایان این جلسه کارشناسان گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن تشریح برنامه عملیاتی ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه در خصوص مصرف مرغ سایز، مطالبی
در راستای اهداف اختصاصی، استراتژی ها و فعالیت های برنامه عنوان کردند./ص

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 74258
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/04/21 23:32